Referencer

“Anne Sinkbæk har i en årrække været tilknyttet mit firma som konsulent. Hun er fagligt og mentalt stærk og besidder en usædvanlig høj grad af etik og autenticitet. Hun er professionel og kompromisløst nærværende. En indlevende underviser og foredragsholder med øje på forretningen. Hun møder andre med generøsitet, nysgerrighed og villighed til at eksperimentere og udfordre vanerne. Jeg giver Anne mine varmeste anbefalinger. “

Charlotte Mandrup, Ejer af MandrupCo.

 

“Det første, der slog mig, da jeg mødte Anne, var den varme udstråling i hendes øjne og smil. Jeg følte mig straks i gode hænder og overgav mig hurtigt til et område, som jeg forinden var lidt skeptisk over for. Anne “ser” mennesker og med sin ro og balance og stærke gennemslagskraft kan hun berige de fleste, tror jeg. På 1,5 dag formåede hun at overbevise mig om, at mindfulness og meditation kan gavne os alle. Hendes budskaber går klart ind, fordi fagligheden er i top, og man kan mærke, at hun ved, hvad hun taler om. Dette kombineret med hendes oprigtige omsorg for sine medmennesker gør, at hun gik rent ind hos mig. Anne får mine varmeste anbefalinger, både fagligt og personligt.”

Jeanette Horty Stenrøjl, Business manager, HR master, Gabriel.

 

“Jeg havde tidligere prøvet meditation, men det var først, da jeg stiftede bekendtskab med Anne og mindfulness, at det gik op for mig, at jeg virkelig kunne få noget ud af at meditere. Så nu mediterer jeg 5 gange om ugen, og det har givet mig mere ro og fokus – hvilket jeg virkelig havde behov for. Jeg er super-glad for, at jeg på den relativt korte tid, jeg var på mindfulness intro, har fået den indsigt. Det giver mig virkelig meget.

Maibritt Møller, Event & Konference Manager, Computerworld.

 

“Jeg kender Anne Sinkbæk fra et Mindfulness forløb, hvor jeg, takket være Annes fantastiske personlighed, fik inspiration og disciplin til at træde ind i den verden af ro, som daglig Mindfulness praksis giver. Da jeg senere havde problemer med at holde fast i min praksis, benyttede jeg Anne som inspirator og var straks tilbage igen. Det har været en stor gave for mig, og jeg kan give mine bedste anbefalinger til Anne”

Pia Thorkilgaard, projektleder og mor til 3

 

“Jeg havde glæden af at deltage i både intro- og opfølgningskurset i mindfulness hos Anne Sinkbæk. Begge gange var en stor oplevelse, fordi Anne på en jordnær og samtidig meget engageret og nærværende måde formår at videreformidle mindfulness kunsten – både i teori og gennem virksomme meditations- og selvreflektionsøvelser. At være tilstede i nuet” kan lyde enkelt, men oprigtigt at være i nuet er en stor udfordring for de fleste af os, og samtidig er det så afgørende for vores livskvalitet og sjælero. Annes kurser har været virkelig givende for mig, og jeg kan varmt anbefale dem til alle, uanset ståsted i livet.”

Cecilie, stud.jur. og mor til 4-årig.

 

“I en af vores leadership grupper under “SIMI Alumni Association”, havde vi fornøjelsen af Anne Sinkbæk, da hun med stor begejstring, brug af metaforer og egne erfaringer introducerede Mindfulness for en gruppe ledere på højt niveau. Anne er dygtig til at præsentere forskellige faglige discipliner, så ledere får tilstrækkelig viden til at stimulere medarbejdere eller udfordre sig selv til yderligere læring. Anne er meget inspirende og passioneret at arbejde sammen med, og har altid en spændende vinkel på en problemstilling, som udfordrer og får dig til at tænke. Det er med glæde, at jeg giver Anne de bedste anbefalinger.”

Henrik Norup Riecke, Nordic Supply chain Director, Kwintet.

 

“Tak, Anne for dit engagement og din indlevelse på både intro- og opfølgningskurset i mindfulness. Vi har brug for flere af din slags som, med et stort personligt engagement og empati formår at formidle “ukendt land”, så man på en god og rolig måde bliver fokuseret og får lyst til at tage mindfulness helt ind under huden. Det er sådan jeg har det nu, og det skal du have tak for!”

Marcel, key account manager og far til 6-årig.

 

“I april 2012 deltog jeg på et 3 timers introkursus i mindfulness hos Anne Sinkbæk. Det viste sig at være de 3 bedst investerede timer, jeg længe har givet mig selv, og jeg må bare sige, at jeg var fuld af lyst til og mod på at gå i gang med at meditere efterfølgende.Det var en dejlig og meget givende dag med en meget lyttende, inspirerende og kompetent instruktør. Meditationen har givet mig et stort udbytte på det personlige plan.”

Anita Andersen, kursist fra Kolding.

 

“Der var fulde huse, da Frivilligcenter Hillerød inviterede til foredragsaften om Anne Sinkbæks egne erfaringer med Mindfulness. Vi havde en spændende og inspirerende aften, hvor vi fik det indtryk, at Mindfulness er et godt værktøj for ALLE, og vi hørte om, hvor mange fordele der er ved at træne Mindfullness. Anne tog udgangspunkt i egne erfaringer med af forandre et stressende arbejdsliv til et bedre og mere harmonisk liv. Det virkede tillidsvækkende, at Anne så åbent fortalte om egne erfaringer, og det var til stor inspiration at høre, hvordan hun – med en kombination af sin viden om Mindfulness og sin indsigt i coaching – kunne coache sig selv ud af krisen. Det kunne vi alle lære noget af. Derfor kan jeg varmt anbefale Anne som foredragsholder!”

Cathrine Sort, Psykoteraput og Projektleder for Selvhjælp i Frivilligcenter Gentofte.